Aktualności
OFERTA WIGILIJNA
Szanowni Państwo,
Serdecznie zapraszamy do organizacji Kolacji Wigilijnej w Restauracji Hotelu Leopolis.
Do Państwa dyspozycji oddajemy salę restauracyjną, przyległe do niej Patio z nastrojowym kominkiem oraz kameralną salę konferencyjną. Przygotowaliśmy propozycje menu składające się z tradycyjnych potraw wigilijnych.
Oferta skierowana jest zarówno do firm jak i gości indywidualnych.
MENU I
PRZYSTAWKA: tradycyjny pasztet świąteczny
ZUPA: krem z borowików
DANIE GŁÓWNE: karp tradycyjnie panierowany, ziemniaki z wody, surówka z czerwonej/białej kapusty
NAPOJE: kompot z suszu
Ciasta świąteczne na paterach
Kawa, herbata, woda mineralna
Lampka wina białego lub czerwonego
Grzaniec galicyjski z nutą pomarańczy
Do wyboru:
DANIE GORĄCE: opiekane pierogi z kapustą i grzybami
ZIMNA PŁYTA: sałatka jarzynowa, mięsa pieczone, wędliny, pieczywo, opłatki
Cena obejmuje:
- menu
- świąteczną dekorację sali i stołów
- obsługę kelnerską
- wynajęcie sali na 3 godziny
MENU II
PRZYSTAWKA: tatar z wędzonego łososia
ZUPA: barszcz czerwony z pieczonych buraków z suszoną śliwką
DANIE GŁÓWNE: sandacz w porach i białym winie/filet z łososia z gotowanymi warzywami, ryż z warzywami/ziemniaki z wody, brokuły z prażonymi migdałami/kapusta czerwona na gorąco
NAPOJE: kompot z suszu
Ciasta świąteczne na paterach
Kawa, herbata, woda mineralna
Lampka białego lub czerwonego wina
Grzaniec galicyjski z nutą pomarańczy
Do wyboru:
DANIE GORĄCE: quiche ze szpinakiem i serem risotta
ZIMNA PŁYTA: sałatka jarzynowa, mięsa pieczone, wędliny, pieczywo, opłatki
Cena obejmuje:
- menu
- świąteczną dekorację sali i stołów
- obsługę kelnerską
- wynajęcie sali na 3 godziny
MENU III
PRZYSTAWKA: łosoś na melonie
ZUPA: barszcz czerwony z krokietem
DANIE GŁÓWNE: indyk ze szpinakiem w sosie cytrynowym, opiekane ziemniaki, surówka z marchwi
NAPOJE: kompot z suszu
Ciasta świąteczne na paterach
Kawa, herbata, woda mineralna
Lampka białego lub czerwonego wina
Grzaniec galicyjski z nutą pomarańczy
Do wyboru:
DANIE GORĄCE: tarta z ciasta francuskiego ze szpinakiem, serem feta i kawałkami łososia
ZIMNA PŁYTA: sałatka jarzynowa, mięsa pieczone, w wędliny, pieczywo, opłatki
Cena obejmuje:
- menu
- świąteczną dekorację sali i stołów
- obsługę kelnerską
- wynajęcie sali na 3 godziny
MENU IV
PRZYSTAWKA: śledź w sosie miodowo-musztardowym
ZUPA: barszcz biały z grzybami
DANIE GŁÓWNE: mintaj w sosie cytrynowym z zielonym groszkiem, ziemniaki z wody, surówka z białej kapusty
NAPOJE: kompot z suszu
Ciasta świąteczne na paterach
Kawa, herbata, woda mineralna
Lampka białego lub czerwonego wina
Grzaniec galicyjski z nutą pomarańczy
Do wyboru:
DANIE GORĄCE: barszcz czerwony z pasztecikiem drożdżowym
ZIMNA PŁYTA: sałatka jarzynowa, mięsa pieczone, wędliny, pieczywo, opłatki
Cena obejmuje:
- menu
- świąteczną dekorację sali i stołów
- obsługę kelnerską
- wynajęcie sali na 3 godziny
MENU V
PRZYSTAWKA: sałatka z pieczonych buraczków w sosie miodowo-akacjowym
ZUPA: zupa rybna
DANIE GŁÓWNE: pieczeń w gruszkach i żurawinie z knedlem i czerwoną kapustą
NAPOJE: kompot z suszu
Ciasta świąteczne na paterach
Kawa, herbata, woda mineralna
Lampka białego lub czerwonego wina
Grzaniec galicyjski z nutą pomarańczy
Do wyboru:
DANIE GORĄCE: ryba po grecku
ZIMNA PŁYTA: sałatka jarzynowa, mięsa pieczone, wędliny, pieczywo, opłatki
Cena obejmuje:
- menu
- świąteczną dekorację sali i stołów
- obsługę kelnerską
- wynajęcie sali na 3 godziny
REZERWACJA I SZCZEGÓŁOWE INFORMACJE:
HOTEL LEOPOLIS
ul. Lea 253 A
30-133 Kraków
Tel. 12 636 51 95
Tel. 693-905-148
e-mail: leopolis@leopolis.com.pl
Wszystkie aktualności
2020-08-06 BON TURYSTYCZNY

2020-05-13 HOTEL JEST JUŻ OTWARTY
REZERWACJA: + 48 885 260 800
2020-05-12 ZAPRASZAMY DO KONTAKTU
2020-05-08 Działania prewencyjne Hotelu w związku z pandemią COVID-19
