12 636 51 95

Aktualności

Aktualności

OFERTA WIGILIJNA

Szanowni Państwo,

Serdecznie zapraszamy do organizacji Kolacji Wigilijnej w Restauracji Hotelu Leopolis.

Do Państwa dyspozycji oddajemy salę restauracyjną, przyległe do niej Patio z nastrojowym kominkiem oraz kameralną salę konferencyjną. Przygotowaliśmy propozycje menu składające się z tradycyjnych potraw wigilijnych.

Oferta skierowana jest zarówno do firm jak i gości indywidualnych.

MENU I

PRZYSTAWKA: tradycyjny pasztet świąteczny

ZUPA: krem z borowików

DANIE GŁÓWNE: karp tradycyjnie panierowany, ziemniaki z wody, surówka z czerwonej/białej kapusty

NAPOJE: kompot z suszu

Ciasta świąteczne na paterach

Kawa, herbata, woda mineralna

Lampka wina białego lub czerwonego

Grzaniec galicyjski z nutą pomarańczy

Do wyboru:

DANIE GORĄCE: opiekane pierogi z kapustą i grzybami

ZIMNA PŁYTA: sałatka jarzynowa, mięsa pieczone, wędliny, pieczywo, opłatki

 

Cena obejmuje:

- menu

- świąteczną dekorację sali i stołów

- obsługę kelnerską

- wynajęcie sali na 3 godziny

 

 

MENU II

PRZYSTAWKA: tatar z wędzonego łososia

ZUPA: barszcz czerwony z pieczonych buraków z suszoną śliwką

DANIE GŁÓWNE: sandacz w porach i białym winie/filet z łososia z gotowanymi warzywami, ryż z warzywami/ziemniaki z wody, brokuły z prażonymi migdałami/kapusta czerwona na gorąco

NAPOJE: kompot z suszu

Ciasta świąteczne na paterach

Kawa, herbata, woda mineralna

Lampka białego lub czerwonego wina

Grzaniec galicyjski z nutą pomarańczy

Do wyboru:

DANIE GORĄCE: quiche ze szpinakiem i serem risotta

ZIMNA PŁYTA: sałatka jarzynowa, mięsa pieczone, wędliny, pieczywo, opłatki

 

Cena obejmuje:

- menu

- świąteczną dekorację sali i stołów

- obsługę kelnerską

- wynajęcie sali na 3 godziny

 

MENU III

PRZYSTAWKA: łosoś na melonie

ZUPA: barszcz czerwony z krokietem

DANIE GŁÓWNE: indyk ze szpinakiem w sosie cytrynowym, opiekane ziemniaki, surówka z marchwi

NAPOJE: kompot z suszu

Ciasta świąteczne na paterach

Kawa, herbata, woda mineralna

Lampka białego lub czerwonego wina

Grzaniec galicyjski z nutą pomarańczy

Do wyboru:

DANIE GORĄCE: tarta z ciasta francuskiego ze szpinakiem, serem feta i kawałkami łososia

ZIMNA PŁYTA: sałatka jarzynowa, mięsa pieczone, w wędliny, pieczywo, opłatki

 

Cena obejmuje:

- menu

- świąteczną dekorację sali i stołów

- obsługę kelnerską

- wynajęcie sali na 3 godziny

 

MENU IV

PRZYSTAWKA: śledź w sosie miodowo-musztardowym

ZUPA: barszcz biały z grzybami

DANIE GŁÓWNE: mintaj w sosie cytrynowym z zielonym groszkiem, ziemniaki z wody, surówka z białej kapusty

NAPOJE: kompot z suszu

Ciasta świąteczne na paterach

Kawa, herbata, woda mineralna

Lampka białego lub czerwonego wina

Grzaniec galicyjski z nutą pomarańczy

Do wyboru:

DANIE GORĄCE: barszcz czerwony z pasztecikiem drożdżowym

ZIMNA PŁYTA: sałatka jarzynowa, mięsa pieczone, wędliny, pieczywo, opłatki

Cena obejmuje:

- menu

- świąteczną dekorację sali i stołów

- obsługę kelnerską

- wynajęcie sali na 3 godziny

 

MENU V

PRZYSTAWKA: sałatka z pieczonych buraczków w sosie miodowo-akacjowym

ZUPA: zupa rybna

DANIE GŁÓWNE: pieczeń w gruszkach i żurawinie z knedlem i czerwoną kapustą

NAPOJE: kompot z suszu

Ciasta świąteczne na paterach

Kawa, herbata, woda mineralna

Lampka białego lub czerwonego wina

Grzaniec galicyjski z nutą pomarańczy

Do wyboru:

DANIE GORĄCE: ryba po grecku

ZIMNA PŁYTA: sałatka jarzynowa, mięsa pieczone, wędliny, pieczywo, opłatki

 

Cena obejmuje:

- menu

- świąteczną dekorację sali i stołów

- obsługę kelnerską

- wynajęcie sali na 3 godziny

 

 

REZERWACJA I SZCZEGÓŁOWE INFORMACJE:

HOTEL LEOPOLIS

ul. Lea 253 A  

30-133 Kraków

Tel. 12 636 51 95

Tel. 693-905-148

e-mail: leopolis@leopolis.com.pl

Wszystkie aktualności

2020-08-06 BON TURYSTYCZNY

2020-08-06 - BON TURYSTYCZNY

2020-05-13 HOTEL JEST JUŻ OTWARTY

2020-05-13 - HOTEL JEST JUŻ OTWARTY

    REZERWACJA: + 48 885 260 800

2020-05-12 ZAPRASZAMY DO KONTAKTU

2020-05-12 - ZAPRASZAMY DO KONTAKTU

2020-05-08 Działania prewencyjne Hotelu w związku z pandemią COVID-19

2020-05-08 - Działania prewencyjne Hotelu w związku z pandemią COVID-19

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności

OK, zamknij